Hozzávalók

1 dkg tengeri só
4 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
2 kanál étolaj
1 dkg őrölt fekete bors
2 csipet majoranna
1 kg csirkemáj
2 darab zsemle

Leírás

Előző este a tejbe beáztatom a májat. Másnap kb 2 evőkanál olajon puhára sütöm. Közben a hagymákat üvegesre párolom majd fűszerezem ízlés szerint.2 db zsemlét is beáztatok. Végül a májat,az áztatott zsemlét és a fűszeres hagymát összeturmixolom.Fóliába rakom és szorosan feltekerem. Friss puha kenyérre kenve fenséges reggeli, vagy előétel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4