Receptek Desszertek Sütést igénylő Gyümölcsös croissant

Hozzávalók

6 darab croissant
200 milliliter tej
100 g nádcukor
4 darab tojás
2 kanál vaj
1 csomag vaníliás cukor
½ tk őrölt fahéj
¼ tk őrölt szerecsendió
1 csipet
8 darab szilva
1 marék málna
1 marék áfonya
1 kevés porcukor
1 kevés juharszirup

Elkészítés

1

Egy tálban keverjük össze a tejet, cukrot, a tojásokat, a vaníliás cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót és egy csipetnyi sót.

2

Vágjuk félbe a croissant-okat és süssük meg őket.

3

Vágjuk fel a gyümölcsöket.

4

Kenjük ki vajjal a sütőformát, majd oszlassuk el benne a croissant-t és a gyümölcsöket.

5

Öntsük rá a tejes masszát, majd tegyük a hűtőbe 30 percre. Süssük 175 °C-on 15-20 percig. Tipp: Sütés után hagyjuk hűlni 10 percig, végül szórjuk meg porcukorral. Tálaljuk juharsziruppal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4