Baba Iskolás Lego figurák hatalmas választékban: Melyiket választaná?

Katonák, Spongyabob vagy Pokémon Lego: melyik figurát szeretné legjobban gyermeke?

Ha a gyermeke Lego figurát szeretné karácsonyra, akkor a Tescoban hatalmas választékot talál. Ha esetleg nem tudja, hogy a család legkisebb tagjai épp egy katonának, Lego Transformernek vagy Bosszúállónak örülne a legjobban, akkor ebben a cikkben segítünk a döntésben.

Tanács: Mielőtt nekiáll keresgélni…

Van olyan eset, amikor nem is a "Lego" kifejezésre fogjuk megtalálni az adott figurát, hanem valamilyen más gyártó vagy fantázianév szerepel a keresett játéknál. Ezért minden esetben minden érdemes megnézni más gyártók termékeit is. Néha ugyanis nem a hivatalos termékek között találhatjuk meg a keresett bábut.

 Lego katonák, tankok, World of Tanks és Lego SWAT

A katonás figurák kedvelőinek

A Lego hadsereg kifejezésre több ezren keresnek havonta az interneten. Ennek ellenére kevés katonai témájú Lego létezik a piacon. Az ok egyszerű. A Lego igyekszik kerülni a katonai, háborús és politikai témákat. A dán társadalom ugyanis nem szereti erőszaknak kitenni a gyerekeket.

De azért mégis lehet ilyen témában több játékot találni. Gondoljuk csak a Lego NINJAGO figurákra, de a SWAT rendőrségi figurák, speciális járművek és egységek megtalálhatóak a Lego City gyűjteményekben.

Lego Spongyabob, Lego Minyonok, Lego Mása medve és Lego Pokémonok

A mesék kedvelőinek

A Lego előszeretettel használja a különböző mesék figuráit a saját bábuinak készítése során. Ilyen ismertebb figura Spongyabob. Nagyon sok mesét azonban még nem dolgoztak fel hivatalosan. Legyen szó a vicces kis sárga Minyonokról, Mása mackóról vagy akár az ismert Pokemon figurákról. De vannak olyan gyártók, ahol lehet ilyen témájú játékokat is találni. Az eredeti Lego játékok közül a lányok a Lego Disney figurákat szeretik nagyon. A legnépszerűbb készletek közé Elza és a Jégpalota, Aranyhaj, Vaiana valamint Ariel tartoznak. A fiúk pedig a Verdák készleteket szeretik nagyon.

De mi a helyzet a nagyobb gyerekekkel?

Lego Transformerek, Lego Bosszúállók, Lego Titanic

A filmrajongók számára

Játék és film együtt? Igen, a Legonak erre is van válasza. Nyilván a cég nem képes az összes megjelenő filmhez külön készletet és figurát gyártani. Sajnos vannak olyan filmek, amikhez egyelőre hiába várjuk a hivatalos figurákat, ilyen a Lego Transformerek világa, a Bosszúállók film vagy a Titanic. Ugyanakkor nagyon sok olyan film van, amihez már készültek bábuk. Ilyen a Jurassic World, a Karib-tenger kalózai, a Harry Potter, a Csillagok háborúja vagy a legtöbb DC és Marvel szuperhős film. Ezeket pedig nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is nagyon szeretni szokták. Legyen szó akár Hulkról, Pókemberről, Batmanről vagy Vasemberről!

 Lego Freddy, Lego Clash Royale és Lego Assassin‘s Creed

Lego számítógép rajongóknak

Sokan szeretik, ha valamilyen kapcsolatot tudnak kialakítani a számítógépes és a valódi világ között. Ebben a Lego figurák is segíteni tudnak. Sok száz olyan kifejezés van ugyanis, ahol a Lego szó mellé valamilyen kitalált, számítógépes dolgot írnak az emberek. Bár nincs se Lego Freddy, se Lego Clash Royale, se Lego Assassin’s Creed bábu, mégis vannak olyanok, akikről készült már kis sárga figura. Legyen szó a méltán sikeres Minecraft játékról vagy a Star Wars figurákról.

A nagyobbak számára pedig a Lego Technic és Mindstorms játékok jelentik az igazi kikapcsolódást és örömforrást!

Te tudod már, melyik LEGO-t szeretnéd megvenni?

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása